Say hello to your personal

Communication Coach

Have you ever felt like you knew exactly what you wanted to say, write or transmit but you had no idea how to do it?

You have come to the right place: you know your trade;
I help you communicate … you.

Learn more

Bine ai venit alaturi de

partenera ta in comunicare

Ai simtit vreodata ca stii exact ce vrei sa spui, sa scrii sau sa transmiti dar ca nu stii cum sa o faci?

Ai venit la locul potrivit: tu iti cunosti arta, eu te ajut sa comunici.

Lucram impreuna

Testimoniale

Catalina este omul de care ai nevoie,  daca vrei sa comunici profesionionist prin site-ul tau, prin news letter si pe toate canalele posibile cu segmentul tau de clienti si prospecti.  

Am lucrat cu Catalina timp de cateva luni si am fost foarte multumita.

Am apreciat onestitatea, curajul de a-ti spune si ce faci bine si ce e musai sa imbunatatesti, promptitudinea, si faptul ca m-a acompaniat umar la umar sa ducem la bun sfarsit proiectul.

Fie ca vrei sa aduci un suflu proaspat in comunicare, fie ca vrei sa creezi o noua strategie, Catalina este un profesionist pasionat si serios,  pe care poti conta si pe care il recomand cu caldura.

Maria-Iris Hoeppe, Life, executive and team coach, www.life-and-executive-coach.com

Organizatia Open Apply a fost incantata sa colaboreze cu  Catalina Gardescu de-a lungul ultimilor cativa ani, in multe proiecte, inclusiv, cursul  Elemente Fundamentale ale Procesului de Admitere in Scoli Internationale (Fundamentals of International School Admissions) precum si revista  International Admissions Bulletin .

Catalina a creat si condus cursuri bine puse la punct, interactive si care au inclus continut relevant pentru cei prezenti.  Reactiile participantilor la primul curs au fost atat de bune incat am colaborat pentru inca doua cursuri in anul ce a urmat.

Revista International Admissions Bulletin a fost un alt proiect inceput de Catalina si pe care OpenApply a fost bucuros sa il ajute sa se dezvolte.  De la prima editie, publicata in 2016, aproape 8,000 de copii imprimimate au fost distribuite, adaugandu-se miilor de cititori ai editiilor online.  Actiunile de cercetare, bune practici, strategiile si sugestiile impartasite in aceasta revista, ofera surse extraordinare pentru personalul birourilor de admiteri din intreaga lume.

MacKenzie Hovermale, OpenApply Director; ManageBac LLC, Faria Education Group

Recent am intrat intr-un parteneriat cu Catalina si am lucrat cu tinerii din grija mea ajutandu-i sa isi puna la punct CV-ul.  Catalina a creat si condus un workshop interactiv, invitandu-i pe elevi sa identifice si sa se gandeasca la valorile personale, la punctele forte, in vederea stabilirii carieri viitoare.  A fost o placere sa ii fiu partener si astept cu interes sa lucram impreuna si in viitor.

Lindsey Kehl - Consilier Scolar clasele 10-12, AISB

Inca nu te-am convins?

Hai, fa o incercare! Scrie-mi despre o situatie in care nu stii cum sa comunici si primeste gratuit un sfat de la mine

Iti garantez ca vei avea rezultate si vei reveni.

    You don’t believe me?

    Here, give my insights a try. Drop me a line about a situation where you don’t know how to communicate and get my insights for free.

    I guarantee you will see results and come back